Hem » Företag » Betallösningar » Vi är nära kunden

Vi är nära kunden

Vi hjälper dig att minska dina administrativa kostnader och öka din försäljning.

För alla branscher

Fakturan kan användas i många olika branscher, i allt från e-handelskassan till besiktningsstationen eller tandläkarstolen. För att nå ett bra fakturasamarbete krävs det att produkten både förbättrar köpupplevelsen för slutkund och underlättar hanteringen för dig som säljare. För att nå ett sådant samarbete krävs det ofta bygger in våra produkter i ditt system och i din säljprocess. Det är då du som säljare har som störst möjlighet att minska dina administrativa kostnader och öka din försäljning.

Vi hjälper gärna till

Vår koncern har ett starkt IT-fokus där vi själva konstruerat allt från e-handelplattformar till kassasystem. Vi har integrerat våra fakturaprodukter i många olika system och i många fall anpassat processen för att passa in i en specifik säljares köpupplevelse. Oavsett vilket system du har är vi intresserade av att höra hur du vill använda våra produkter.

Integrera själv

För de säljare som själva besitter IT-kompetens kan enkelt själva integrera mot vårt API. Hör av dig till oss så skickar vi över vår integrationsmanual. Vi finns alltid tillgängliga och hjälper dig att slutföra din integration.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.
LÅTER DET INTRESSANT?

Vill du veta mer om hur vi kan bistå din verksamhet?
Fyll i telefonnummer eller e-postadress så kontaktar vi dig.