Hem » Företag » Betallösningar » Butikshandel

Butikshandel

Fortus Finance erbjuder en komplett uppsättning betaltjänster via faktura för butikshandel.

Faktura för butikshandel

Faktura används vid nästan hälften av alla köp som görs online men förekommer sällan i traditionell butikshandel. Många kunder vill skjuta upp sin betalning eller delbetala sitt köp men vägen i den traditionella handeln är ofta krånglig. Det innebär ofta att du som kund behöver ansöka om ett till butiken knutet kreditkort som kommer hem till brevlådan ett par dagar efter att ville handla.

Vår lösning är enkel!

Du ställer ut en faktura till kunden som sedan väljer om hon vill fullbetala eller dela upp sin betalning. Kunden kan slutföra sitt köp direkt i butiken och du får ytterligare en nöjd kund.

Du säljer mer med faktura

När du erbjuder kunden en faktura med delbetalning ger du kunden möjlighet att köpa bättre och fler produkter än vad de annars gjort, vilket ökar köpsumman för varje köp. Endast 1 av 5 av Svenskarna har enligt Handelns UtredningsInstitut tillgång till ett kreditkort. Hos oss får 9 av 10 tillgång till en kredit.

Det är enkelt att sälja med faktura

Att på egen hand sköta fakturering är både riskfyllt och tidskrävande. Låter du Fortus sköta din fakturering sparar du mycket tid samt slipper kostsamma kreditförluster. Vi tar hela kreditrisken, sköter all administration och betalar ut pengarna till ditt konto. Vi tillhandahåller även all information du behöver för din bokföring. Du kan koppla vårt fakturasystem mot ditt kassasystem, affärssystem eller enkelt skapa fakturor i vårt webbgränssnitt.

Kundlojaliteten ökar med Faktura

Då nästan alla kunder erbjuds en kredit gör att sannolikheten ökar att kunden ökar sin lojalitet gentemot dig som handlare för att kunden vet att du har de här möjligheterna, kunden ser detta som så viktiga fördelar så att han/hon inte kommer att handla hos butiker som ej erbjuder Faktura över disk.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.
LÅTER DET INTRESSANT?

Vill du veta mer om hur vi kan bistå din verksamhet?
Fyll i telefonnummer eller e-postadress så kontaktar vi dig.