Hem » Företag » Betallösningar » E-handel

E-handel

Fakturan kan användas i många olika branscher, i allt från e-handelskassan till besiktningsstationen eller tandläkarstolen.

Faktura - smidigt och tryggt

Faktura är ett av de absolut vanligaste betalalternativen online, i Norden. Det går fort, det är tryggt eftersom konsumenten inte behöver betala förrän de fått sina varor, de får tillgång till en kredit med möjlighet till delbetalning och de behöver inte lämna ut sina kreditkortuppgifter.

 

Handeln blir allt mer mobil

För många av våra E-handelare står den mobila handeln för mer hälften av den totala försäljningen. På mobila enheter är faktura det betalalternativ som flest konsumenter föredrar. Framförallt på grund av den snabba utcheckning som ett köp mot faktura möjliggör. Inga bankdosor eller bank-ID krävs, endast personnummer och telefonnummer.

Konvertering ökar med Faktura

Konkurrensen på E-handelsmarknaden blir allt hårdare och allt fler slåss om dina kunder. För dig som e-handlare är din absoluta prioritet att du tar hand om dem som besöker din webbplats och i så stor utsträckning som möjligt omvandlar besökare till kunder. En snabb och smidig utcheckning är ett måste för du som E-handlare skall uppnå en hög konvertering. Möts kunden av en trög process med många steg och fält att fylla i är risken stor att köpet avbryts. Det ÄR enkelt att handla mot faktura och det ÄR viktigt att erbjuda kunden alternativet.

Köpsumman ökar med Faktura

Eftersom kunden beviljas en kreditlimit ger detta kunden en extra ”köpbuffert” som omvandlas till köpkraft, kunden har därmed råd att handla dyrare produkter alternativt mer produkter, resultat blir att din generella avslutssumma blir högre med faktura. Kunden har i kassan och i efterhand möjlighet att delbetala sina köp.

Det är enkelt att sälja med Faktura

Att på egen hand sköta fakturering är både riskfyllt och tidskrävande. Låter du Fortus sköta din fakturering sparar du mycket tid samt slipper kostsamma kreditförluster. Vi tar hela kreditrisken, sköter all administration och betalar ut pengarna till ditt konto. Vi tillhandahåller även all information du behöver för din bokföring. Du kan koppla vårt fakturasystem mot din E-handelplattform eller enkelt skapa fakturor i vårt webbgränssnitt.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.
LÅTER DET INTRESSANT?

Vill du veta mer om hur vi kan bistå din verksamhet?
Fyll i telefonnummer eller e-postadress så kontaktar vi dig.