Hem » Fortus Kredit

Fortus Kredit

Hur mycket vill du ta ut?

Önskat belopp

Önskad återbetalningstid

Du betalar totalt: Betala från:
100 kr 10 kr/mån
Kreditkostnad: 3000,00kr
Effektiv ränta: 450,00kr
Vi arbetar med Creditsafe, att ansöka om Fortus Kredit påverkar inte din framtida kreditvärdighet.

Marknadens smidigaste onlinekredit

Vi tycker inte att man behöver få hem ett plastkort med posten för att få tillgång till en kredit. Det känns nästan lite gammaldags. De allra flesta svenskar har dessutom redan en bankkort i sin plånbok som fungerar alldeles utmärkt.

Istället har vi din kredit online och betalar ut pengar till ditt bankkonto så att du kan handla med ditt bankkort, som vanligt.

Signera din kreditansökan säkert med BankID

För att vi skall vara helt säkra på att det verkligen är du som ansöker om en onlinekredit använder vi oss av Mobilt BankID. Då blir tjänsten lika säker som att logga in på din internetbank.

Har du inte mobilt Mobilt BankID idag kan du skaffa det på länken nedan. Ditt Mobila BankID kan du dessutom använda till många andra bra saker, exempelvis när du skall deklarera.

Skaffa Mobilt BankID här »

Betala endast för den kredit du använder

När du ansöker om en onlinekredit hos oss kommer vi att ge dig ett kreditutrymme baserat på din kreditvärdighet, max 30 000kr. Dock är det inte säkert att du vill använda hela ditt kreditutrymme.

Exempelvis: använder du 4000kr baseras avgiften på 4000kr. Skulle du sedan ha svårt att betala tillbaka hela summan kan du välja att delbetala din faktura, då baserar vi nästa månads avgift på det belopp som kvarstår att betala.

Du får ditt kreditbesked direkt

Vid ansökan om onlinekredit får du ett automatiskt besked direkt om din kredit blev beviljad eller ej. Vet du om att du har någon gammal betalningsanmärkning som spökar kan du testa med ett lägre belopp för att öka dina möjligheter att bli beviljad en kredit.

Innan vi betalar ut dina pengar tittar våra kredithandläggare över din ansökan för att se att allt är korrekt. Ibland händer det att de tar kontakt med dig direkt.

Inga dolda avgifter för din onlinekredit

När du använder din onlinekredit skickar vi varje månad ut en månadsfaktura till dig som alltid förfaller vid månadsskiftet, efter att du fått din lön. För månadsfakturan tar vi ut en aviavgift på 39kr. Betalar du hela din utestående skuld kostar krediten alltså endast 39kr. Väljer du att delbetala din utestående skuld tillkommer en månadsränta 1,77% som baseras på återstående belopp. Vill du delbetala behöver du betala in 10% av ditt belopp dock lägst 50kr.

Påverkar ej din framtida kreditvärdighet

Vid ansökan av en onlinekredit gör vi en kreditupplysning mot en av våra samarbetspartners Creditsafe. Det är endast vi och du som får ta del av den kreditupplysningen. Så det påverkar alltså inte dina möjligheter att i framtiden ta ett banklån.

Enligt Konsumentverkets och Finansinpektionens regler kommer vi vid ansökan även ställa ett antal frågor till dig så att vi vet att du har möjlighet att betala tillbaka till oss.

Om Fortus Finance

Fortus Finance erbjuder enkla finansieringslösningar för privatpersoner och företag. Sedan företaget grundades 2009 har Fortus Finance hjälpt över 500 000 kunder med finansiering. Fortus Finance produktportfölj består av konsumentkreditlösningar, företagsfinansiering, betalningslösning för detaljhandel samt e-butiker.

Vi vänder oss till dig som värderar enkla faktura och finansieringslösningar med en tydlig prissättning samt en snabb och enkel kredit.

Fortus International Finance AB är ett svenskt konsumentkreditbolag med tillstånd att utge konsumentkrediter. Vi står under finansinspektionen och konsumentverkets tillsyn.